Image

Espresso House öppnar i Skellefteå-galleria

Uthyrning Espresso House har en tydlig strategi och går vidare i sin ambition med att etablera sig i de norrländska städerna. Skellefteå är på tur och Espresso House öppnar dörrarna till den 400 kvadratmeter stora kaffebaren i Galleria Vintergatan under maj månad 2014.
Publicerad den 1 April 2014
Annons
Image
Espresso House öppnar i Diös Galleria Vintergatan i Skellefteå. Bild: Diös
Espresso House öppnar i Diös Galleria Vintergatan i Skellefteå.

– Skellefteå är en väldigt spännande stad för Espresso House att etablera sig i och vi är väldigt glada över att utveckla vårt samarbete med Diös. Vi ser stor potential i Skellefteå och kommer bygga en kaffebar i världsklass, säger Johan Gederberg, etableringsansvarig på Espresso House.

Idag är det cirka 30 000 personer som dagligen besöker ett Espresso House.

– Vi har ett långsiktigt och bra samarbete med Espresso House med etablering i flertalet norrländska tätorter. Det är därför spännande att tillsammans hitta och anpassa lokaler som passar deras verksamhet. Deras etablering i Galleria Vintergatan kommer att bidra till en trevlig och social mötesplats för besökaren, säger Håkan Ruda, retailansvarig på Diös.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Batljan trimma det nya megabolaget

Bolag Om SBB:s uppköp av Hemfosa lyckas så krossar det nya bolaget SBB:s mål om ett fastighetsvärde på 55 miljarder kronor. Fastighetssverige listar fastigheterna som Batljan och Co kan tänkas sälja. "Vi det mest aktiva transaktionsteamet i Norden".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY