Image

Espresso House öppnar i Skellefteå-galleria

Uthyrning Espresso House har en tydlig strategi och går vidare i sin ambition med att etablera sig i de norrländska städerna. Skellefteå är på tur och Espresso House öppnar dörrarna till den 400 kvadratmeter stora kaffebaren i Galleria Vintergatan under maj månad 2014.
Publicerad den 1 April 2014
Annons
Image
Espresso House öppnar i Diös Galleria Vintergatan i Skellefteå. Bild: Diös
Espresso House öppnar i Diös Galleria Vintergatan i Skellefteå.

– Skellefteå är en väldigt spännande stad för Espresso House att etablera sig i och vi är väldigt glada över att utveckla vårt samarbete med Diös. Vi ser stor potential i Skellefteå och kommer bygga en kaffebar i världsklass, säger Johan Gederberg, etableringsansvarig på Espresso House.

Idag är det cirka 30 000 personer som dagligen besöker ett Espresso House.

– Vi har ett långsiktigt och bra samarbete med Espresso House med etablering i flertalet norrländska tätorter. Det är därför spännande att tillsammans hitta och anpassa lokaler som passar deras verksamhet. Deras etablering i Galleria Vintergatan kommer att bidra till en trevlig och social mötesplats för besökaren, säger Håkan Ruda, retailansvarig på Diös.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties flyttar fram årsredovisningen – igen: "Signalerar konkurshot"

Bolag Pressen ökar ytterligare på Oscar Properties som under tisdagskvällen flyttade fram sin fullständiga årsredovisning för sjätte gången på en och en halv månad. Istället lämnade bolaget en preliminär årsredovisning som inte är godkänd och saknar revisorernas kommentarer. Fastighetssverige berättar mer om detaljerna kring bolagets senaste drag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY