Image

ESNY-medarbetare startar eget bolag

Bolag Lena Koerth, senast nyproduktionschef på ESNY, har startat det egna bolaget Koerth Property Branding.
Publicerad den 6 November 2013
Lena Koerth. Bild: Karin Thorsell
Lena Koerth.

Lena Koerth har via det egna bolaget Koerth Property Branding fokus på att konceptutveckla handplockade bostadsprojekt i storstadsområden.

- Utomlands är man duktiga på "residential branding" vilket innebär att man länkar och integrerar angränsande branscher som hotell, inredning, mode, livsstil. I Sverige har vi fantastiska möjligheter att kunna bli bättre på att tillföra nya värden från våra syskonbranscher i bostadsprojekt. Jag reser runt hela världen för att hålla mig ajour, undersöka vilka internationella influenser som vore passande i svenska projekt och hjälpa byggherrar att skapa ett "piece of art". Beroende på läge kan man via ett väl genomtänkt koncept uppnå mellan 20-50 procent mer i försäljningsintäkter men för Koerth handlar det framförallt om att introducera en annan version av nyproduktion och skapa ett starkt intresse kring byggets varumärke, säger Lena Koerth, vd på Koerth Property Branding.

Koerth är har som mål att konceptutveckla 500 lägenheter fördelat på olika projekt i Stockholm, Göteborg och Malmö under 2014.

Lena Koerth är byggingenjör och har varit verksam i bostadsbranschen som bland annat byggprojektledare, entreprenadingenjör och senast som nyproduktionschef på ESNY (som bland annat sålt ett flertal välkända projekt av Oscar Properties och andra nybyggen i premiumsegmentet).


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige