Image
Bild: Concent

Eriksbergs köpcenter nu fullt uthyrt

Uthyrning De sista hyresgästerna att ta plats i köpcentrumet vid Norra Älvstranden är Sats och Arken Zoo.
Publicerad den 16 Oktober 2012
Eriksbergs köpcenter. Bild: Concent. Bild: Concent
Eriksbergs köpcenter. Bild: Concent.

Sats, som valde att stänga sin anläggning i närliggande Backaplan för ett par år sedan, har nu valt att etablera sig i Eriksbergs Köpcenter. I början av 2013 öppnar de en helt ny anläggning om drygt 1 700 kvadratmeter.

Arken Zoo slår upp portarna till en ny butik om 500 kvadratmeter den 1 november. Butiken blir kedjans första på Hisingen.

Pramerica Real Estate är ägare av Eriksbergs köpcenter och sedan årsskiftet står Newsec Asset Management för förvaltningen och Concent för uthyrnings- och utvecklingsarbetet.
- Det goda samarbetet mellan oss parter är absolut en stark bidragande faktor till framgångarna, säger Helén Eijdercrona, uthyrningsansvarig på Concent.

Eriksbergs Köpcenter byggdes 2001 och ritades av Gert Wingårdh. Köpcentrumet består av drygt 10 000 kvadratmeter butiksytor i ett plan med separata butiksentréer i anslutning till 500 parkeringsplatser.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige