Image
Enspecta flyttar huvudkontoret till The Edge.
Enspecta flyttar huvudkontoret till The Edge. Bild: Midroc

Enspecta flyttar huvudkontoret till The Edge i Hyllie

Uthyrning Midroc har gjort klart med ytterligare en hyresgäst till The Edge i Hyllie. Om knappt ett år, i mars 2020, flyttar besiktningsföretaget Enspecta sitt huvudkontor till fastigheten.
Publicerad den 12 Mars 2019

Intresset för den strykjärnsformade fastigheten The Edge i Hyllie är fortsatt starkt. Besiktningsföretaget Enspecta kommer att flytta in på andra våningen i en 158 kvadratmeter stor lokal, och kommer ha möjlighet att expandera till 20 arbetsplatser, från dagens 13. När Enspecta valde var huvudkontoret skulle ligga i framtiden var närheten till Ringvägen och Hyllie station en avgörande faktor.
– The Edge passar vår verksamhet med såväl en modern fastighet med ett bra läge och goda kommunikationer. Vi befinner oss i en expansiv fas och planlösningen ger oss möjlighet att växa i lokalerna i takt med vi blir fler. Kontoret vill vi ska attrahera rätt personal samtidigt som det speglar vår verksamhet, säger Jonas Persson, vd för Enspecta.
– Det är roligt att vi får ytterligare ett huvudkontor till fastigheten, nu när Enspecta valt The Edge. Vi är extra glada att Enspecta i deras expansion flyttar till The Edge där vi möter deras behov med flexibla kontorslokaler, fastighetens utbud och läget. Vi märker en ökad efterfrågan på mindre och flexibla kontorslösningar, därför anpassar vi flera våningsplan för mindre lokaler. Samtidigt är det viktigt med ett kommunikativt bra läge, något vi kan erbjuda i The Edge, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige