Image

Enacos vd lämnar bolaget

KARRIÄR Teknikrumsföretaget Enacos styrelse har utsett Fredrik Mannerheim till ny tillförordnad vd på Enaco. Enacos tidigare vd Lena Boman och företagets styrelse har samstämmigt valt att gå skilda vägar.
Publicerad den 2 April 2009

Fredrik Mannerheim sitter i Enacos styrelse och är vd på Mannerheim Invest där Enaco ingår i företagsportföljen. Enacos styrelse har inlett arbetet med rekrytering av ny vd.

– Vi kommer nu att leda in Enaco i en ny fas där vi ser att företaget har en stor potential inom design, byggnation och underhåll av teknikrum. Enaco har en stark position på marknaden och kommer att växa ytterligare under de kommande åren. Jag vill tacka Lena Boman för hennes insats på Enaco, och det är ett starkt och väl fungerande företag som vi nu vill ta till nya dimensioner, säger Bertil Persson, ordförande i Enacos styrelse.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige