Image

Emma Wetterstrand ny gruppchef Forsen Malmö

Bolag Emma Wetterstrand är civilingenjör och kommer närmast från Skanska i roller som bland annat distrikts- och projektchef.
Publicerad den 13 Februari 2018
Emma Wetterstrand. Bild: Forsen
Emma Wetterstrand.

– Med sin långa och imponerande karriär blir Emma värdefull för Malmökontorets fortsatta expansion och utveckling. Hon har en vinnande stil både som person och ledare, ett stort engagemang och en förmåga att lyssna för att få alla att göra sitt bästa. Hon har alla förutsättningar för att axla gruppchefsrollen hos oss, säger Per-Olof Karlström, affärsenhetschef, Forsen Malmö.

Emma Wetterstrand har sin bakgrund från Skanska och har jobbat i olika roller på hussidan, med inriktning mot kommersiella fastigheter. Nu senast som distriktschef och dessförinnan som projektchef/projektledare. Vid sidan av den ordinarie projektverksamheten har hon även varit involverad i olika utvecklings- och förändringsprojekt, bland annat kopplat till värdegrunds- och mångfaldsarbete.

Emma Wetterstrand började den 7 februari, 2018.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige