Image
Jakob Fyrberg.
Jakob Fyrberg. Bild: Emilshus

Emilshus tecknar hyresavtal med Garo och Skogsstyrelsen

Uthyrning Emilshus har tecknat nytt hyresavtal med Garo avseende lokaler för kontor, lager och produktion i Hillerstorp, Gnosjö kommun, samt förlängt hyresavtal med Skogsstyrelsen i samband med flytt till nya lokaler i Växjö. Totalt årligt hyresvärde uppgår till cirka 7,5 miljoner kronor och genomsnittlig avtalslängd är 7,5 år.
Publicerad den 24 November 2022
Annons
Image

Hyresavtalet med Garo löper från den 1 november 2022 då tidigare hyresgäst lämnar, och är ett så kallat grönt hyresavtal avseende cirka 10 000 kvadratmeter. Småländska Garo som utvecklar helhetslösningar för elbranschen kommer främst bedriva tillverkning av elskåp i lokalerna.

Emilshus befintliga hyresgäst Skogsstyrelsen flyttar till nya större lokaler i centrala Växjö om cirka 1 200 kvadratmeter som hyresgästanpassas och tecknar i samband med detta ett nytt hyresavtal.

– Vi är glada att Emilshus kan bistå med lämpliga lokaler som lokal förvaltningspartner när Garo fortsätter att expandera sin verksamhet i Småland och när Skogsstyrelsen behöver större lokaler i Växjö. Uthyrningarna är ett resultat av vårt kontinuerliga och strukturerade arbete med att hitta nya hyresgäster och förlänga hyresavtal, kommenterar Jakob Fyrberg, vd för Emilshus.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige