Image
Amhult 2 utvecklar i Torslanda, Göteborg.
Amhult 2 utvecklar i Torslanda, Göteborg. Bild: Amhult 2

Emilie Loft ny vd för Amhult 2

Karriär Emilie Loft tar den 1 maj över som vd för Amhult 2, noterat på Spotlight. Hon är vice vd sedan 2018.
Publicerad den 25 Februari 2022

Vd Maria Nord Loft har meddelat styrelsen i Amhult 2 att hon beslutat lämna sin roll under 2022. Maria Nord Loft tillträdde som verkställande direktör 2009 och var dessförinnan vice vd på Amhult sedan 2005.

Styrelsen har i samråd med Maria Nord Loft beslutat att tillsätta vice vd Emilie Loft som ny vd från den 1 maj 2022.
– Jag vill från styrelsens sida tacka Maria Nord Loft för hennes tid som vd och positiva bidrag till bolagets utveckling och tillväxt. Amhult 2 står nu med Emilie Loft som ny vd väl rustat inför framtiden. Emilie är en person med hög kompetens och har väl skolats in i bolaget. Jag ser fram emot att fortsatt utveckla Amhult 2 tillsammans med styrelse och ledning, säger Eigil Jakobsen, styrelseordförande Amhult 2 AB.

– Amhult 2 är ett fantastiskt bolag och det har varit ett privilegium att få vara med och skapa detta tillsammans med våra medarbetare. En härlig resa! Nu är det dags för ny vd att ta över och jag är övertygad om att Emilie Loft kommer att styra skutan med stadig hand, säger Maria Nord Loft.
Emilie Loft är 34 år gammal, och anställdes i Amhult 2 i augusti 2016 som bolagsjurist. Juni 2018 tillträdde hon som vice vd i Amhult 2 AB. Maria Nord Loft kommer att fortsätta sin tjänst i bolaget som senior rådgivare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige