Image

Elgiganten till Norrteljeporten

Uthyrning Elgiganten väljer Norrteljeporten som handelsplats för sin fortsatta etablering i Roslagen.
Publicerad den 17 Oktober 2014
Annons
Image
Norrteljeporten öppnar nästa år. Bild: Nordrona
Norrteljeporten öppnar nästa år.

- Norrtälje med omnejd är mycket bra marknad för vår del, en växande tätort och många fritidshus som används året runt i närheten. När vi nu fick möjlighet att flytta till Norrteljeporten, var det inte ett speciellt svårt beslut, säger Ulf Kornehed, ägare till Elgiganten i Norrtälje.

- Vi är väldigt glada över att Elgiganten har valt Norrteljeporten, det befäster ytterligare den här handelsplatsen styrka, säger Anders Eriksson, delägare i Nordrona Fastighetsbolag, ägare till området.

- Inom kort kommer vi dessutom att kunna presentera ännu fler starka aktörer till handelsplatsen, säger Anders Eriksson.

Norrteljeporten öppnar under hösten 2015 och hela området beräknas vara färdigställt under 2016. Uthyrningsansvariga för hela projektet är Optimal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här lägger Savills IM sitt nordiska investeringsfokus 2022

Bolag Savills IM identifierar att boende och logistik är sektorer som ska bevakas i en ny grön era för fastighetsinvesteringar 2022 i sin investerarundersökning. Bolagets Nordenchef Peter Broström berättar för Fastighetssverige om kontorssegmentets framtid, hur hållbarhetsfrågor kommer påverka investeringar och var man själva kommer lägga fokus för investeringar under kommande året.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY