Image

Eklandia uppför nytt stort logistikcenter på Hisingen

Bygg/Arkitektur Eklandia har valts ut som en av två aktörer att uppföra ett nytt logistikcenter på Hisingen av ett slag som i dag inte finns i Göteborg.
Publicerad den 22 Januari 2015

Anläggningen kommer att ligga i anslutning till Göteborgs hamn. Eklandia tilldelas mark som möjliggör nyproduktion upp till 75 000 kvadratmeter. Marken arrenderas fram till byggstart.

Eklandias moderbolag Castellum är, genom sina sex dotterbolag, Sveriges största ägare av logistikfastigheter.

- Det är intressant för oss att delta i byggandet av denna stora logistikanläggning i bästa läge. Jag bedömer att vi är utvalda tack vare vår långsiktighet som fastighetsägare och vår kunskap och erfarenhet. Det är vi självfallet stolta över, säger Henrik Saxborn, vd för Castellum AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige