Image

Eklandia hyr ut till Best Transport

Uthyrning Eklandia Fastighets AB, dotterbolag inom Castellumkoncernen, har tecknat hyresavtal med Best Transport avseende en lokal om cirka 2 250 kvadratmeter i Kallebäck, Göteborg.
Publicerad den 17 September 2015
Annons
Image

Bud- och transportföretaget Best Transport med verksamhet i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, väljer att flytta sin Göteborgsverksamhet till Eklandias fastighet på Mejerigatan i Kallebäck. Tillträde har redan skett till delar av ytan och vid årsskiftet kommer lokalanpassningar i övriga ytor vara klara.

– Best Transport sökte efter en lokal med närhet till de stora lederna i centralt läge. Det är glädjande att valet föll på Eklandia och vår fastighet på Mejerigatan som väl uppfyllde deras krav. De var även i behov av en lokal med snabbt tillträde vilket vi är glada över att kunna hjälpa till med, säger Stefan Vilhelmsson, uthyrare på Eklandia Fastighets AB.

Colliers var rådgivare till Eklandia Fastighets AB vid uthyrningen. Christoffer Bladh Nord är projektledare inom Industri & logistik på Colliers:

-Utmärkt läge och lokal för den verksamhet som Best Transport bedriver, närhet till det mesta inom Göteborg och viktiga leder som E20 och väg 27 för effektiv distribution. Det är också extra roligt att Colliers tidigare i år även förmedlade Sandryds, som hyrde 6 730 kvadratmeter i samma fastighet, och därmed har bidragit till att minska vakansgraden markant i fastigheten.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management, Research samt Valuation. Med kontor i både...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige