Image

Efter Regios miljardköp – han ska leda nya kontoret

Bolag P&E Fastighetspartner, som förvaltar de fastigheter som Regio nyligen köpte i Jönköping, öppnar nytt kontor – och värvar från Castellum.
Publicerad den 30 Augusti 2018

Förra veckan meddelade Regio att bolaget förvärvat sju centralt belägna kontors- och handelsfastigheter med en uthyrningsbar area om cirka 70 000 kvadratmeter i Jönköping från Ekblads Cityfastigheter för drygt 2,1 miljarder kronor.

De förvärvade fastigheterna förvaltas av P&E Fastighetspartner och nu meddelar förvaltningsbolaget att man öppnar nytt kontor i Jönköping.
– För vår del är den lokala närvaron jätteviktig för att det här ska fortsätta utvecklas, säger Johan Nielsen, vd för P&E Fastighetspartner enligt Jönköpings-Posten.

Det nya kontoret kommer att ledas av Peder Karlén, som därmed lämnar Castellum efter 19 år.
– Vi ser dagligen hur viktigt det är att ha personal som är engagerad i våra projekt och fastigheter och brinner för den ort de verkar på och det gör Peder Karle?n. En drömrekrytering är vad det är, säger Johan Nielsen enligt Jönköpings-Posten.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här är marknadsläget för bostadsbyggande

Bolag Peab har fått uppdraget att bygga 288 hyreslägenheter i projektet Hökälla Säteri i Lillhagen på Hisingen i Göteborg. Beställare är Tornet Bostadsproduktion och kontraktssumman uppgår till 402 miljoner kronor. Liselott Bergkvist, regionchef på Peab i Göteborg, beskriver de stora skillnader som nu finns mellan olika delar av marknaden, vilka delar som går bra och vilka som går sämre.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY