Image

Ecopilot tecknar partneravtal med Nordomatic

Bolag Ecopilot och Nordomatic har tecknat ett nytt partneravtal som innebär att Nordomatic blir återförsäljare och installatör av Ecopilots programvarutjänster för energioptimering av fastigheter.
Publicerad den 13 November 2017
Peter Wegdell. Bild: Ecopilot
Peter Wegdell.

Det nya avtalet ger Ecopilot en större närvaro i Norden samtidigt som Nordomatic får tillgång till ett verktyg som gör företagets erbjudande inom energieffektivisering av fastigheter ännu starkare.

– Samarbetet med Nordomatic innebär att vi tar ytterligare ett viktigt steg framåt i vår strategi att arbeta med väl valda partner. Genom avtalet får Ecopilot ytterligare en stark och väletablerad nordisk partner inom modern fastighetsautomation. Ecopilot blir nu en del av Nordomatics molntjänst Styrportalen, vilket kommer att skapa tydligt värde i flera led. Tillsammans med Nordomatic ser vi fram emot ett samarbete för ökad energieffektivisering och ett optimalt inomhusklimat för fler fastighetsägare, säger Peter Wegdell, vd för Ecopilot.

– Avtalet och samarbetet med Ecopilot är en milstolpe i Nordomatics satsning inom energieffektivisering av fastigheter. Vår tjänst Styrportalen skapar i kombination med Ecopilots funktioner fantastiska förutsättningar till miljöförbättring och värdeökning av våra kunders fastigheter. Det här är ’smart buildings’ på riktigt, säger Nordomatics affärsutvecklingschef Robert Rennel.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige