Image

Dunkin’ Donuts öppnar i Kista Galleria

Uthyrning Dunkin’ Donuts öppnar i Kista Galleria i mitten av juni. Det blir den fjärde öppningen för den amerikanska kafékedjan.
Publicerad den 13 Maj 2015

- Dunkin’ Donuts är ett populärt kafékoncept som blir en fin förstärkning till Kista Galleria. Kaféet får ett centralt läge i Kistagången som är gallerians knutpunkt, mitt i flödet av människor som passerar på väg till och från tunnelbanan. Dunkin’ Donuts har ett varierat utbud som kunderna kan ta med sig på vägen eller sitta ned och äta vid kaféborden, säger Magnus Åkesson, regionchef på Citycon, ägare av Kista Galleria.

Dunkin’ Donuts satsar bland annat på kvalitetsmunkar med olika färgglada glasyrer, nygjorda bagels samt varma och kalla drycker.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige