Image

DTZ rekryterar ny toppkraft

KARRIÄR DTZ rekryterar Maria Krumlinde som ansvarig för verksamheten Office Agency. Hon kommer närmast från Colliers.
Publicerad den 4 September 2008

Maria Krumlinde har lång och gedigen erfarenhet av lokaluthyrning av kontor men har också värdefulla kunskaper inom retail från sitt arbete som marknadschef i Farsta Centrum.

- Hon är en sprudlande entusiastisk person som kommer att tillföra mycket energi till Office Agency och till hela företaget. Hennes sätt att arbeta överensstämmer med våra kärnvärderingar och hon kommer att passa mycket väl in i vårt team, säger Agneta Jacobsson, vd på DTZ i Sverige.

Närmast kommer Maria Krumlinde från Colliers där hon arbetat som konsult med projektuthyrning. Innan dess kommer hon från Newsec AB och före det från Skanska Fastigheter.

- Jag är mycket glad över att börja på DTZ. Det är en professionell organisation med enormt kunniga medarbetare, säger Maria Krumlinde.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige