Image

DTZ rekryterar från EFM

Karriär DTZ har anställt Magnus Ericsson för att arbeta med transaktioner företrädesvis i Östergötland. Ericsson kommer närmast från EFM, men har tidigare arbetat för DTZ.
Publicerad den 11 Augusti 2011

Magnus Ericsson har de senaste tre åren arbetat med både försäljningar och förvaltning på EFM.

Dessförinnan arbetade han med köprådgivning på DTZ och innan dess på Realia, med investeringsanalyser, resultatanalyser och värdering.

- DTZ är ett professionellt bolag som vuxit starkt men också ett bolag som låter sina anställda utvecklas för att på bästa sätt svara upp mot kunderna. Det känns därför fantastiskt roligt och väldigt naturligt att återvända till DTZ, säger Magnus Ericsson, som kommer att arbeta från Norrköping.

- Att ännu en person väjer att återvända till DTZ är nog det bästa betyg man kan få som ledare. Magnus var en omtyckt konsult och medarbetare under många år och vi är väldigt glada att nu, när han skaffat sig ännu mer erfarenhet, väljer att återvända till oss. Det blir ett viktigt tillskott i en starkt växande region där vi nu skall satsa, säger Agneta Jacobsson, vd på DTZ Sweden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige