Image

Downtown Camper växer

Uthyrning Efter sitt första succéår utökar Downtown Camper by Scandic sin lokaler på Drottninggatan i Stockholm med ytterligare ett helt våningsplan – 2 000 kvadratmeter café och eventyta.
Publicerad den 11 September 2018

Den 2 000 kvadratmeter stora lokalen ligger i gatuplanet mot Drottninggatan och kommer att inrymma flexibla mötes- och eventlokaler för upp till 650 personer samt ett café som kommer att vara öppet för allmänheten.

Stena Fastigheter är en av aktörerna bakom Brunkebergstorgs pånyttfödelse, med etableringen av nya hotell, restauranger, ett nytt torg och nya mötesplatser.

Nu har turen kommit till Drottninggatan. Även här är det flera intressenter som tillsammans vill utveckla den södra delen av den välbesökta gatan.

– Tillsammans med Downtown Camper by Scandic kommer vi att utveckla det som hotellet och dess målgrupp hittills saknat, en mötes- och eventlokal mitt i Stockholm. Det känns bra att skapa nytt liv och energi till den här delen av Drottninggatan och erbjuda stockholmarna ett nytt café, säger PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.

– Det är oerhört roligt att nu kunna erbjuda det många av våra kunder har efterfrågat. Vi kommer att kunna ge en helt unik event- och mötesupplevelse för såväl stora som små grupper, med hela Downtown Campers befintliga erbjudande - mitt i centrala Stockholm. Det blir verkligen en "one-stop-shop" där man kan få det bästa av vad vi har att erbjuda, säger Jacob Dahlberg, hotelldirektör Downtown Camper.

Den nya delen av Downtown Camper beräknas öppna i september 2019. Downtown Camper by Scandic har tecknat ett mångårigt avtal avseende den 2 000 kvadratmeter stora lokalen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige