Image

Doughty Hanson rekryterar tre

Karriär Doughty Hanson stärker sitt nordiska team och rekryterar tre personer. Dessa kommer från ABG Sundal Colllier, JP Morgan och Einar Mattsson.
Publicerad den 23 Augusti 2011
Robert Bongart. Bild: Niclas Liedberg. Bild: Niclas Liedberg
Robert Bongart. Bild: Niclas Liedberg.

Doughty Hanson har rekryterat Karl Eidem som ansvarig för affärsområdet Private Equity i Norden och Daniel Linnergren-Fleck som associate inom samma affärsområde. Karl Eidem var tidigare partner på ABG Sundal Collier corporate finance och har tidigare arbetat på Lehman Brothers och Accenture samt har en examen i psykologi från Stockholms universitet och en MBA från Kellog Graduate School of Management. Daniel Linnergren-Fleck kommer närmast från JP Morgan och har en examen från Handelshögskolan.

Man har även rekryterat Stefan Björklund som analytiker till affärsområdet Real Estate. Han kommer närmast från Einar Mattsson och tidigare SEB samt har en examen från Handelshögskolan.

- Det är mycket roligt att vi blir fler lokalt placerade medarbetare och stärker vårt nordiska team, säger Robert Bongart, Nordenansvarig för Real Estate på Doughty Hanson.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige