Image
Maria Donaldson.
Maria Donaldson. Bild: Willhem

Donaldson blir digitaliseringschef hos Willhem

Karriär Maria Donaldson, idag IT-chef hos Willhem, får nu ett utökat ansvar för digitalisering och blir IT- och digitaliseringschef.
Publicerad den 7 Mars 2019

Willhems ambition är att ligga i framkant inom ny teknik och digitalisering. I linje med detta utökas nu rollen som IT-chef till att även innefatta ansvar för den digitala transformationen och att anpassa företagets organisation och verksamhet till de snabba förändringar som sker i omvärlden.

Maria Donaldson har en gedigen bakgrund inom IT-branschen under drygt 20 års tid, då hon arbetat på bolag som Acando och TeleComputing (idag Visolit). Sedan 2017 har hon varit Willhems IT-chef med ansvar för att strategiskt leda och utveckla IT-verksamheten.

– Vi verkar i en spännande digital värld där allt större delar av samhället drivs av digitalisering och teknik, och i samband med det suddas gränsen ut mellan digitalt och icke-digitalt. Det innebär att digital kommunikation och interaktion mellan människor, verksamheter och ting, exempelvis IOT i fastigheter, blir självklara, säger Maria Donaldson.

Maria Donaldson tillträdde i sin nya roll den 1 mars.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige