Image
Mats Eriksson.
Mats Eriksson. Bild: Liza Simonsson

DLA Piper växer i Finland

Bolag DLA Piper stärker sitt nordiska erbjudande inom fastighetsrätt genom att kombinera sina krafter med advokatbyrån Project Law i Finland.
Publicerad den 17 November 2022

Project Law Attorneys Ltd kommer att ansluta sig till DLA Piper i Finland den 1 januari 2023.

Som ett resultat blir DLA Pipers fastighetsteam ett av de största på den finska marknaden och det största i Norden.
– Att utöka vår verksamhet i Finland är en viktig del i vår gemensamma nordiska strategi. Vi kommer att fortsätta att utveckla och finjustera vårt erbjudande för att fortsätta att ge den bästa juridiska rådgivningen till våra klienter, säger Mats Eriksson, Head of Real Estate på DLA Piper i Sverige.

Som den enda globala advokatbyrån med närvaro i hela Norden, kommer DLA Piper efter sammanslagningen att ha ett fastighetsteam i Danmark, Sverige, Norge och Finland som består av totalt 115 jurister och advokater, det största fastighetsteamet i Norden och det enda teamet med en pannordisk plattform.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige