Image
Försäkringskassan flyttar till Wallingatan i Borlänge.
Försäkringskassan flyttar till Wallingatan i Borlänge. Bild: Diös

Diös utvecklar nya lokaler till Försäkringskassan

Uthyrning Nu är det klart att Försäkringskassan flyttar till helt nya lokaler på Wallingatan i centrala Borlänge. Fastighetsägaren Diös utvecklar lokalerna att stå färdiga för inflyttning i början av december.
Publicerad den 14 April 2020

Försäkringskassan är en myndighet som har kontor runt om i hela Sverige. De har 14 000 personer anställda, var av 120 i Borlänge. I och med deras flytt till nya lokaler på Wallingatan hamnar de på samma adress som Statens servicenters kontor som flyttade dit i juni 2019.
– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Försäkringskassan nya moderna lokaler mitt i centrala Borlänge. Något vi tillsammans med dem har tittat på sedan 2017. Nu sätter vi igång utvecklingsarbetet och ser fram emot att få hälsa Försäkringskassan välkommen till sin nya adress i början av december, säger Tobias Norestrand, förvaltare på Diös Borlänge.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige