Image

Diös utvecklar lokaler till Östersunds nya skatehall

Bygg/Arkitektur Under senare delen av februari kommer Östersunds Brädklubb att flytta in med sin verksamhet i helt nya lokaler på Bangårdsgatan 43 i Östersund. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu den 600 kvadratmeter stora lokalen till att den ska passa klubbens verksamhet med bland annat miniramp och "streetyta".
Publicerad den 1 Februari 2018
Diös utvecklar lokaler till Östersunds nya skatehall. Bild: Diös
Diös utvecklar lokaler till Östersunds nya skatehall.

Östersunds Brädklubb är en förening som arbetar för aktiv skate- och snowboardkultur i Östersund med omnejd. Den nya lokalen kommer att kunna bidra till att öka antalet utövare och att utveckla verksamheten. Innehållet i skatehallen bestäms av medlemmarna i föreningen. Frontpersonerna för föreningen är Magnus Lindström, Stefan Moss och Daniel Roos.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda brädklubben helt nya lokaler för en skatehall och därmed bidra till utvecklingen av verksamheten. Att skapa fler mötesplatser kring centrum ligger absolut i vår strategi om utvecklingen för Östersund. Vi vill bidra till att göra staden mer attraktiv och att fler personer vill röra sig i stan, säger Johan Fryksborn, uthyrare, Diös Östersund.

– Vi är så glada för att snart kunna öppna dörrarna till vår nya skatehall. Det här är något vi velat länge och med Diös hjälp har vi kunnat möjliggöra vår idé. Nu längtar vi till att få komma in i lokalen och börja bygga upp den och hälsa alla välkomna, säger Magnus Lindström.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige