Image

Diös hyr ut till VTG i Sundsvall

Uthyrning Entreprenadföretaget VTG flyttar in i nya lokaler på Lagergatan 14 i Norra Kajen i Sundsvall. Området är under expansion med fler företagsetableringar, bostadsbyggande och grönområden.
Publicerad den 15 Juni 2018
Annons
Image

VTG:s flytt till Norra Kajen är del av fastighetsägaren Diös stadsutvecklingsstrategi för Sundsvall och innebär att aktuell fastighet nu är fullt uthyrd.

– Med VTGs flytt till Lagergatan 14 är fastigheten nu fullt uthyrd. Norra Kajen som helhet är under utveckling och fler företag som etablerar sig ger en riktigt bra dynamik i området. Vi märker en ökad popularitet att både bo och verka i Norra Kajen och Sportgyms etablering, för en tid sedan, har fått en riktigt bra start. Vi är jätteglada för att få hälsa VTG välkomna till oss, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

– Vi ökar vår närvaro i Sundsvall med omnejd och behöver fler kontorsplatser. Att välja Diös var ett bra alternativ då erbjudandet av lokaler passar vår verksamhet väl. Tillgänglighet och närhet för våra kunder och delägare med en central placering i Sundsvall var ett av kraven som Diös kunde leverera, säger Niklas Eriksson, vd, VTG Entreprenad. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige