Image
Norra Kajen i Sundsvall.
Norra Kajen i Sundsvall. Bild: Diös

Diös hyr ut till Gunnar Karlsen i Sundsvall

Uthyrning Teknikentreprenören Gunnar Karlsen tar plats i det snabbväxande området Norra Kajen i centrala Sundsvall.
Publicerad den 9 Juli 2020

Nu förstärker fastighetsägaren Diös det snabbväxande området kring Norra Kajen i centrala Sundsvall med ytterligare en hyresgäst – tekniska entreprenörsbolaget Gunnar Karlsen Sverige, som tar plats på två våningsplan i fastigheten på Heffnersallé. Lokalerna, som Diös totalutvecklar med start i höst, väntas stå klara för inflyttning under våren 2021.

Gunnar Karlsen Sverige AB är ett dotterbolag till Gunnar Karlsen AS som erbjuder tekniska installationer och rådgivning, projekterar, installerar och svarar för drift och underhåll av såväl nya som befintliga byggnader med syftet att skapa ett hälsosamt inomhusklimat. Den svenska verksamheten finns representerad på flera orter från Haparanda i norr till Trelleborg i söder.

– Vi är fantastiskt glada över att välkomna Gunnar Karlsen Sverige AB som ny hyresgäst till oss på Heffnersallé. Det lättillgängliga läget, närheten till stadskärnan och den natursköna närmiljön är några faktorer som bidragit till att intresset för området exploderat. Norra Kajen är på många sätt en unik plats i centrala Sundsvall vilket gör att det känns extra roligt att utveckla GK’s nya arbetsplats just här, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

– Vi har alltid haft bra dialog med Diös, tidigare som samarbetspartners och nu även som hyresgäst. För oss är det viktigt att både lokalerna och läget lirar med vår affärsidé och våra mål, och våra nya ytor på Norra Kajen ger oss helt rätt förutsättningar att växa och stärka vår position i Sundsvall, säger Svenåke Boman, distriktschef, Gunnar Karlsen Sverige AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige