Image
Diös hyr ut till nytt bemanningsföretag i centrala Luleå.
Diös hyr ut till nytt bemanningsföretag i centrala Luleå. Bild: Diös.

Diös hyr ut till bemanningsföretag

Bolag Diös hyr ut till nytt bemanningsföretag i centrala Luleå.
Publicerad den 14 Januari 2021

Nu har bemannings- och rekryteringsföretaget Clockwork etablerat sig i Diös lokaler i kontorskvarteret på Smedjegatan i centrala Luleå. Granne med ett flertal stora företag och i direkt anslutning till bland annat Luleås största shoppingcenter Smedjan kommer de erbjuda tjänster inom kompetensförsörjning.

Sedan starten 2012 har Clockwork etablerat sin verksamhet på 20 orter runt om i Sverige. Med fokus på Norrland har de under senare åren startat upp kontor längs hela Norr- och Västerbottens kustremsa. På kontoret i Luleå arbetar idag två medarbetare med att hjälpa företag att hitta rätt i sina rekryteringar. Planen är att växa till det dubbla innan året är slut.

– Området kring Smedjegatan är attraktivt och vi märker en allt större efterfrågan på flexibla kontor i city. Vi är glada över att möjliggöra för Clockwork att fortsätta satsa i Norr och ser fram emot en långsiktig relation tillsammans, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå, enligt ett pressmeddelande.

– Det händer otroligt mycket spännande i Luleå och Norrbotten just nu och vi ser fram emot att kunna vara nära och tillgängliga för våra kunder och kandidater, något som våra nya lokaler ger oss möjlighet till, säger John Bergmark, Marknadsområdeschef, Clockwork.

- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska återuppväckt stationsområde få ett lyft

Bygg/Arkitektur Kommunens planer innehåller hundratals nya bostäder som ska förtäta de södra delarna av Rosengård. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY