Image
Anna Dahlgren.
Anna Dahlgren. Bild: Diös.

Diös får ny toppchef

Bolag Anna Dahlgren blir ny affärschef på Diös i Sundsvall och efterträder tidigare affärschef Sofie Stark.
Publicerad den 11 Juli 2020

Anna Dahlgren blir ny affärschef på Diös i Sundsvall och efterträder tidigare affärschef Sofie Stark. Sofie blir, som tidigare meddelats, ny fastighetschef för hela Sverige inom bolaget. Med en bakrund på Diös i cirka åtta år och de senaste tre åren som förvaltare, tillträder Anna sin nya roll i augusti.

Anna Dahlgren är utbildad ekonom och har arbetat inom olika roller på Diös och sedan tidigare som strategisk marknadsförare på Sundsvalls Kommun.

– Jag är glad och stolt över att tillsätta Anna som ny affärschef på Diös i Sundsvall. Extra nöjd är jag att vi låter medarbetare växa inom bolaget. Anna brinner verkligen för affärer och relationer och är en mycket omtyckt kollega, vilket gör att jag är övertygad om att hon med stor framgång kommer att fortsätta utveckla Diös i Sundsvall. Jag önskar henne varmt lycka till, säger Knut Rost, vd, Diös.

- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige