Image

Diligentia hyr ut i Malmö

Uthyrning Diligentia hyr ut 1 800 kvadratmeter till applikationsföretaget Mobenga på Djäknegatan 16 i Malmö.
Publicerad den 17 September 2013
Diligentias fastighet Ellenbogen, mitt i Malmö Centrum på Djäknegatan 16. Bild: Diligentia
Diligentias fastighet Ellenbogen, mitt i Malmö Centrum på Djäknegatan 16.

Mobenga är ett svenskt mobilt applikationsföretag med kontor i Stockholm och Malmö. Malmöstyrkan har vuxit så kraftigt att man nu behöver nya lokaler. Den nya adressen blir Djäknegatan 16, där man med sina 100 medarbetare flyttar in på 1 800 kvadratmeter våren 2014

- För oss var läget viktigt. Vi har kunder som William Hill och Ladbrokes och vill sitta i en representativ fastighet med en inbjudande entré och bra planlösning. Att kunna skriva ett grönt avtal var också avgörande i valet av hyresvärd, säger Mikael Ångman på Mobenga.

- När vi nyligen fick en uppsägning i den aktuella lokalen tog det inte många dagar för oss att intressera vår nya hyresgäst. Detta visar att det är bra tryck i Malmös kontorsmarknad såväl i centrum som i Västra hamnen. Att få in en tillväxtraket som Mobenga är mycket roligt och vi som affärspartner ska nu leverera en produkt som bidrar till en högre lönsamhet hos hyresgästen genom att leverera en arbetsplats där medarbetarna trivs, har kul och jobbar bättre, säger Diligentias Malmöchef Andreas Ivarsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Skoglund: "Bankerna är lite mer njugga nu"

Bolag JM har lämnat in sin delårsrapport för första kvartalet 2024 och det är en ganska belåten Johan Skoglund som möter pressen i sin allra sista presentation som vd och koncernchef för bolaget. För även om finansieringsbyxorna har krympt lite de senaste åren och intäkterna på riksnivå har minskat så går bolagets försäljning upp med 60 procent mot föregående års rapport. – Vi planerar att starta fler bostäder i år än vi gjorde 2023, säger den avgående vd:n och koncernchefen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige