Image
Förra årets seminarium, moderatorn Karin Adelsköld fick en VR-resa på scenen. Årets upplaga hålls på Epicenter Stockholm den 8 maj.
Förra årets seminarium, moderatorn Karin Adelsköld fick en VR-resa på scenen. Årets upplaga hålls på Epicenter Stockholm den 8 maj. Bild: Maria Olsson Äärlaht.

Digitalisering Stockholm – sätt en bock för 8 maj!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Den 8 maj samlas den teknik- och framtidsintresserade delen av den stockholmska fastighetsbranschen på Epicenter – det är dags för Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm.
Publicerad den 9 Mars 2018

Digitaliseringen förändrar och utvecklar hela tiden vårt sätt att leva och göra affärer. Det finns mycket att vinna på att ligga i framkant i den tekniska utvecklingen. De som trodde att Internet var en fluga på 90-talet blev de stora förlorarna – de stora förlorarna i framtidens fastighetsbransch kan mycket väl vara de som väljer att inte utvecklas, de som väljer att inte anamma de nya lösningarna och inte minst de som tycker att det var bättre förr.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Epicenter den 8 maj ger dig de senaste trenderna inom proptech och digitalisering i fastighetsbranschen. Goda exempel från de ledande i dag varvas med visioner om framtiden.

Du kan redan nu anmäla dig till seminariet, det gör du här! Fram till 6 april kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!.

Programmet håller på att ta form – du hittar de klara programpunkterna här!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY