Image
Petra Jenning.
Petra Jenning. Bild: Fojab

Digital modellering skapar framtidens arkitektur

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering berättar Petra Jenning om hur ny teknik kraftigt utvecklar arkitekturen. I dag är det två veckor kvar till eventet – säkra din plats!
Publicerad den 8 Mars 2018

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö är ett heldagsseminarium om de senaste trenderna inom proptech och digitalisering av bygg- och fastighetsbranschen.

Du anmäler dig till seminariet här och du ser programmet här.

Petra Jenning, arkitekt och ansvarig för Fojab Code på arkitektbyrån Fojab kommer att hålla ett föredrag om digital modellering; det moderna samhällets höga krav tillsammans med allt större tillgänglighet av data och information gör att både designprocess och byggnader är mer komplexa än någonsin tidigare. Genom avancerad digital modellering där analys och simulering är integrerade i gestaltningen kan vi möta dessa nya utmaningar. Modellerna går bortom det formalistiska och beskriver beteende, process och prestanda. Vi får bättre förståelse för hur vår byggda miljö beter sig och fungerar innan den är byggd och kan skapa högpresterande unika byggnader som är väl anpassade till sin specifika plats och specifika förutsättningar.

Bland de övriga talarna återfinns bland andra Alexander Bard, MKB:s Gunnar Östenson, Sernekes Jonas Håkansson, Wihlborgs Hans Andersson, Danske Banks Michael Grahn och IP-Onlys Christian Wictorin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige