Image
Kent Persson
Kent Persson Bild: Ecpat

Det politiska läget – analys

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Vad betyder det politiska läget – som det ser ut den 31 januari – för bostadspolitiken de närmaste åren. Kent Persson, med en gedigen bakgrund från politikens innersta, analyserar läget på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland.
Publicerad den 18 December 2018

De flesta är överens om att det behövs en bred översyn av den svenska bostadspolitiken. Men går den att genomföra med dagens komplicerade parlamentariska situation? Vad kan vi räkna med för bostadspolitik de närmaste åren och hur ska branschen hantera situationen?

Heimstadens samhällspolitiske chef Kent Persson, tidigare partisekreterare för Moderaterna under Fredrik Reinfeldt, och tidigare kommunalråd i Örebro, ger sin syn på saken på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping den 31 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighets- och samhällsbyggnadssektorn i regionen, arrangerat av Fastighetssverige och Lokalnytt tillsammans med näringslivsenheterna i Norrköping och Linköping.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Fram till den 4 januari kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande – anmäl tre personer, betala för två!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2022

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 27 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY