Image

Delar av Swedbank på väg tillbaka till city

Uthyrning För ett år sedan flyttade Swedbank sitt huvudkontor till Sundbyberg. Nu är delar av banken på väg tillbaka till Stockholms city.
Publicerad den 24 April 2015
Annons
Image

De 45 000 kvadratmeterna hos Humlegården i Sundbyberg räcker inte till och nu planeras en flytt för affärsområdet Stora företag och institutioner, med investmentbanken Swedbank Markets.

- Merparten av de 950 anställda i affärsområdet får flytta, säger Anna Sundblad, presschef på Swedbank till Dagens Industri.

Ett alternativ är, enligt tidningen, att flytta tillbaka till de gamla lokalerna vid Gallerian.

Flytten är planerad till december 2017.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY