Image

Delar av Swedbank på väg tillbaka till city

Uthyrning För ett år sedan flyttade Swedbank sitt huvudkontor till Sundbyberg. Nu är delar av banken på väg tillbaka till Stockholms city.
Publicerad den 24 April 2015
Annons
Image

De 45 000 kvadratmeterna hos Humlegården i Sundbyberg räcker inte till och nu planeras en flytt för affärsområdet Stora företag och institutioner, med investmentbanken Swedbank Markets.

- Merparten av de 950 anställda i affärsområdet får flytta, säger Anna Sundblad, presschef på Swedbank till Dagens Industri.

Ett alternativ är, enligt tidningen, att flytta tillbaka till de gamla lokalerna vid Gallerian.

Flytten är planerad till december 2017.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige