Image

Delägare lämnar Nordier - bildar nytt fastighetsutvecklingsbolag

Bolag Jimmie Hall lämnar Nordier och startar det egna företaget Treal tillsammans med Jonas Wångenberg och Niclas Wennberg.
Publicerad den 19 September 2012

Trion har jobbat tillsammans men i olika bolag i över 14 år och bildar nu det gemensamägda fastighetsutvecklingsbolag Treal AB.

Jonas Wångenberg har tidigare jobbat som förvaltare, asset manager och förvaltningschef åt bland annat Landic och på Jones Lang Lasalle. Niclas Wennberg har ägt två arkitektbyråer samt fastighetsutvecklat fastigheter och mark åt Fabege, Fastpartner samt i egen regi.

Jimmie Hall har jobbat som projektuthyrare på Jones Lang Lasalle och var senast delägare på Nordier.
- Vi kan med våra olika bakgrunder tillhandahålla ett unikt erbjudande där vi kan hjälpa fastighetsägarna med alla delmoment kring ett fastighetsutvecklingsprojekt. Treal kan bistå med allt från att räkna på projektet, hitta outvecklade ytor, söka planändringar, ta hand om drift och förvaltning, bygga det framtagna förslaget samt hyra ut efter en genomtänkt marknadsföringsplan, säger Jimmie Hall.

- Vi tror att det är viktigt att man redan från början när man går in i projektet har en korrekt bild av hela förloppet och även de risker som kan uppstå. Vi kan genom vår breda kompetens redan från början säkerställa att man tar hänsyn till dessa risker och helst eliminerar dem innan man drar igång projektet, säger Jonas Wångenberg.

Delägarna har under åren jobbat med alla typer av fastigheter som kontor-, handel- och samhällsfastigheter vilket möjliggör att de kan vara med och utveckla ett helt område.

- Att ha en bred intern kunskap samt vara en liten och snabbrörlig firma med snabba beslutsprocesser kommer gagna både det interna och externa arbetet något grundarna lärts sig genom åren. Treal kommer erbjuda sina tjänster i Storstockholm och dess omnejd men öppnar även upp för andra delar av Sverige om karaktären på uppdraget känns rätt, säger Jimmie Hall.

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en fastighetsrådgivare vars approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad. Vi arbetar alltid i små team, är snabba, lösningsorienterade och har ett engagemang utöver det vanliga.

Nordiers transaktionsteam har lång erfarenhet av att genomföra olika typer av fastighetstransaktioner, såväl större portföljförsäljningar till mindre objekt på illikvida delmarknader. Vi är aktiva över hela Sverige.

En omsorgsfull värdering är viktig för att du ska göra goda investeringar. Banker och fastighetsägare anlita...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY