Image

De köper Cushman & Wakefield – tar upp kampen med JLL och CBRE

Bolag Familjen Agnelli säljer nu Cushman & Wakefield till amerikanska investeraren TPG för 16,5 miljarder kronor. TPG köpte även nyligen DTZ och amerikanska rådgivningsfirman Cassidy Turley. De tre bolagen kommer att samlas under varumärket Cushman & Wakefield och ta upp kampen med de två jättarna CBRE och JLL.
Publicerad den 11 Maj 2015

Cushman & Wakefield kommer, enligt Market Watch, i den nya skepnaden att ha 250 kontor i mer än 50 länder och ledas av Brett White som var vd på CBRE fram till 2012 och i hög grad hjälpte till att göra CBRE till den största fastighetsrådgivaren i världen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige