Image
Stockholm Waterfront.
Stockholm Waterfront. Bild: Pixprovider/Niclas Liedberg

De får förvalta Stockholm Waterfront

Bolag Newsec har fått i uppdrag att förvalta Stockholm Waterfront åt tyska Meag. Byggnaden, som är miljöklassad enligt Leed Guld har en total uthyrbar om cirka 24 500 kvadratmeter, och är fullt uthyrd. Jones Lang Lasalle har tidigare haft förvaltningsuppdraget.
Publicerad den 12 Mars 2013
Stockholm Waterfront. Bild: Pixprovider/Niclas Liedberg
Stockholm Waterfront.

- Våra kunder köper kvalitet samt kompetens och vi är väldigt stolta över att ha erhållit förtroendet från Meag att förvalta Stockholm Waterfront. Både Meag och Newsec har stort engagemang för det miljörelaterade förvaltningsarbetet. Vi strävar efter ett nära samarbete som ska resultera i fortsatt stort miljöfokus och ökat mervärde för båda parter genom aktiv förvaltning, säger Gustav Dahlfors, fastighetschef på Newsec Asset Management.
Det nya uppdraget som är i full gång omfattar ekonomisk- och teknisk förvaltning samt bolagsredovisning. Byggnaden, som är miljöklassad enligt Leed Guld, stod klar 2010.

- Vår ambition som fastighetsägare är att etablera Stockholm Waterfront som den grönaste och mest kända fastigheten i Stockholm, säger Volker Zinkl, Head of Real Estate Asset Management International på Meag.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige