Image

De är Sveriges bästa hyresvärdar

Event För tolfte året i rad delades ”Kundkristallen”, ut på Berns Salonger i Stockholm, ett unikt pris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet. Alla nomineringar och vinnare är utsedda av hyresgästerna själva.
Publicerad den 10 Februari 2017

Vinnarna utsågs bland de stora och medelstora företag som under 2016 genomfört
kundundersökningar tillsammans med Aktiv Bo. Se vinnarna i bildspelet ovan.

Priserna delas ut till de företag som gjort största förbättringen av sin service under 2016, samt till företagen med bästa totalresultat i kategorierna Service , Produkt och Profil. Vinnare utsågs för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser.

- Syftet med Benchmark Event är att belöna bolagen som fått högst betyg av sina kunder, samt att stimulera till erfarenhetsutbyte och best practice. Vår ambition är att detta ska leda till förbättringar för hela branschen. Då ett stort antal av Sveriges bostads- och fastighetsbolag ingår i jämförelserna, är ju såklart konkurrensen oerhört tuff. Under 2016 tillkom det också många nya bolag och årets benchmark är den största någonsin. Vi ser varje dag det hårda arbetet som ligger bakom siffrorna och är stolta över att få möjligheten att få lyfta fram de fina insatserna - kommenterar Jon Svensson, vd på Aktiv Bo.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige