Image

Datscha lanserar ”The New Black”

Bolag Datscha lanserar ”The New Black”, ett helt nytt Datscha med enklare gränssnitt, nya och bättre funktioner och en mer modern känsla. Arbetet är en del av en större utvecklingsstrategi för att möta framtidens behov och en växande kundkrets.
Publicerad den 21 Maj 2014
Jacob Philipson. Bild: Datscha
Jacob Philipson.

Datscha har under det senaste året investerat cirka en tredjedel av omsättningen på utveckling av nya produkter, tjänster samt funktioner och nu också en ny teknisk plattform. Det nya gränssnittet är enklare, snabbare och modernare än dagens version.

- Vår kundkrets fortsätter växa och våra användare driver på utvecklingen av nästa generations webblösningar. Vi har varit marknadsledande i nästan 20 år och vill fortsätta på den vägen varför vi satsar så stort på utveckling, säger Jacob Philipson, vd på Datscha.

Den nya plattformens ledord är ”enkelt och modernt” och innehåller 100-tals nya funktioner och förbättringar relativt dagens lösning. Användaren kommer bland annat att få en bättre sökfunktion och navigering, färre klick, en ny modern grafik samtidigt som plattformen är Ipad-kompatibel. Även tekniken kommer att förbättras med ökad prestanda samt smartare och förbättrade funktioner.

- Vi fick chansen pröva på att använda den nya plattformen. Nyheterna i systemet och alla förbättringar gör det möjligt att se data från fler perspektiv än tidigare. Plattformen är enkel att använda och går snabbt. Verktyget underlättar verkligen mitt dagliga användande”, säger Gustav Källén, vice vd på NAI Svefa.

- Vi har både förbättrat befintliga och utvecklat nya funktioner. Men framförallt kommer användarna få en bättre, enklare, modernare, snyggare, och snabbare lösning jämfört med tidigare. Alla användare som loggar in från och med morgonen den 27:e juni kommer automatiskt få tillgång till allt detta, säger Jacob Philipson.

”The New Black”, nya Datscha, lanseras den 27:e juni. I samband med lanseringen finns möjlighet att komma på en premiärvisning hos Datscha där alla nyheter och förbättringar demonstreras.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige