Image
Kings & Queens öppnar i Emporia.
Kings & Queens öppnar i Emporia. Bild: Kings & Queens

Danskt multibrandkoncept kommer till Sverige – öppnar i Emporia

Uthyrning Den danska multibrandkedjan Kings & Queens är nu redo att öppna sin första butik i Sverige. Butiken blir 1 000 kvadratmeter stor i köpcentrumet Emporia.
Publicerad den 24 September 2019
Annons
Image

Butiken som Kings & Queens öppnar i Emporia blir den första utanför Danmark.
– Vi har haft stor succé med att skapa både ett fysiskt och ett digitalt rum där våra kunder känner sig välkomna och omhändertagna. Inredningen speglar vårt märke och sammanfogar upplevelsen med de exklusiva märken vi erbjuder. Vi har verkligen sett fram mot denna öppning och ser det som ett naturligt steg efter vårt hårda arbete och de resultat vi har uppnått. Bara i år har vi snart öppnat tre nya butiker i Danmark, och är stolta över att nu också kunna slå upp dörrarna i Malmö, säger Anders Clement, distriktschef på King & Queens.

Kings & Queens har de senaste åren haft växtvärk. De har nu 250 medarbetare och butiken i Malmö blir deras 21:a.
– Vi har funnit några fantastiska medarbetare som ska se till att våra nya kunder får samma goda upplevelser som de vi skapar i Danmark. Det är första gången vi provar en ny marknad och vi ser därför mycket fram emot att se hur vårt koncept ska klara sig utanför Danmarks gränser, säger Anders Clement.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Arnhults – Sveriges starkaste familj?

Karriär Mia Arnhult tillhör de mest vältränade i branschen. Nu kämpar M2:s vd tillsammans med barnen om titeln "Sveriges starkaste familj".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY