Image

Danielssons blir Bjurfors Näringsliv

Bolag Efter 60 år på den västsvenska bostads- och kommersiella fastighetsmarknaden blir Danielssons nu en del av Bjurfors Näringsliv.
Publicerad den 8 September 2015

- Danielssons har varit verksamma under lång tid och förmedlat tusentals bostäder och kommersiella fastigheter med många nöjda kunder, säger Lars-Erik Norström, vd för Danielssons.

– I och med att vi nu väljer att gå upp i Bjurfors Näringsliv kan vi erbjuda våra kunder det stora mäklarföretagets ansenliga resurser och omfattande kontaktnät för att på så sätt skapa ännu bättre förutsättningar för lyckade fastighetsaffärer.

Mats Ljung, vd för Bjurfors Göteborg:

- Vi har verkat på samma marknad som Danielssons under femtio års tid. Under den här tiden har branschen förändrats enormt mycket, och självfallet vi med den. Vi är nu glada att kunna välkomna Danielssons kunder till Bjurfors Näringsliv.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bjurfors Näringsliv på Branschguiden

Bjurfors Näringsliv, som är en del av Bjurforskoncernen, har varit en ledande aktör på den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.<br /> <br /> Bjurfors Näringsliv verkar huvudsakligen inom nedanstående tre segment:<br /> <br /> - Rådgivning och transaktioner avseende samtliga typer av kommersiella fastigheter, vilket är vår kärnverksamhet.<br /> - Uthyrning och överlåtelse av industri-, kontors- och butikslokaler.<br /> - Ombildning från hyresrätt till bostadsrätt, där vi bibehållit vår starka marknadsposition sedan de första ombildningarna i slutet av 80-talet.<br /> <br /> Vi har under våra 25 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister...

Läs mer om Bjurfors Näringsliv på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytikern: Så stort är det asiatiska intresset för Sverige

Ekonomi/Finansiering Tom Leahy på Real Capital Analytics berättar för Fastighetssverige varför sydkoreanska investerare kommer öka sin exponering mot Europa och hur intressant Norden är för asiatiska investerare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY