Image

Dahlbo och Berggren till Fasticon Kompetens styrelse

Bolag Stefan Dahlbo och Per Berggren tar plats i Fasticon Kompetens Holdings styrelse.
Publicerad den 30 Mars 2017
Stefan Dahlbo. Bild: Anders J Ahlström
Stefan Dahlbo. Per Berggren. Bild: Hemsö
Per Berggren.

Stefan Dahlbo går in som styrelseordförande då nuvarande ordförande Ola Gunnarsson har tillträtt som vd för SBC, Sveriges Bostadsrättscentrum. Gunnarsson kommer dock kvarstå som styrelseledamot.

- Jag ser fram emot att ta över som styrelseordförande. I min roll som vd för Byggmästare Anders J Ahlström Holding har jag fått bekanta mig med Fasticon Kompetens Holding. Det är en organisation som besitter stor kompetens och som står inför en mycket intressant utveckling och expansion, säger Stefan Dahlbo.

- Vi är mycket tacksamma för Olas insatser som styrelseordförande. Hans engagemang, erfarenhet och kompetens har betytt mycket för bolaget och jag är väldigt glad över att han fortsätter i styrelsen, säger Jonas Gustavsson, grundare och delägare i Fasticon Kompetens Holding.

Även Per Berggren tar plats i Fasticon Kompetens Holdings styrelse. Berggren är en känd profil i fastighetsbranschen och har en bakgrund som vd för bland andra Hemsö och Jernhusen. Han är i dag arbetande styrelseordförande i Slättö Förvaltning och har även flera andra styrelseuppdrag.

- Jag har, i mina tidigare roller, varit kund till Fasticon Kompetens och tycker om bolagets sätt att arbeta. Det ska bli roligt att vara med och utveckla verksamheten ytterligare, säger Per Berggren.

Michael Karlsson, advokat på Mannheimer Swartling, kvarstår som ledamot i styrelsen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige