Image

D Carnegie rekryterar ny förvaltningschef

Karriär D Carnegie & Co har anställt Tommy Jansson som ny förvaltningschef. Han kommer närmast från Wallenstam.
Publicerad den 28 Maj 2015

På Wallenstam jobbade Tommy Jansson under tio år i centrala positioner med bland annat fastighetsförvaltning och hyresfrågor. Han har 26 års erfarenhet i fastighetsbranschen och är även ledamot i hyresnämnden.

– Jag är mycket glad att vi rekryterat Tommy Jansson som förvaltningschef. Han har erfarenhet av både intäktsoptimering och kostnadsbesparingar och kommer att bidra till ökad lönsamhet i bolaget, säger Ulf Nilsson, vd för D Carnegie & Co.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige