Image

D Carnegie byter namn till Hembla

Bolag D Carnegie & Co är på väg att byta namn till Hembla. Genom det nya namnet vill bolaget rikta strålkastarljuset på kärnan i verksamheten. Namnet ska bidra till att tydliggöra bolagets inriktning och Hembla associerar till något som är centralt i de allra flesta människors liv.
Publicerad den 13 September 2018
Svein Erik Lilleland. Bild: D Carnegie
Svein Erik Lilleland.

– Hemmet är en speciell och viktig plats. Det är där barnen växer upp, där musik spelas för högt och där födelsedagar firas. Det är också en plats där man ska kunna känna trygghet och trivsel. Hemmet är därför något mer än bara det som finns innanför väggarna. Det innefattar även miljön i hela området där man bor. Det är precis detta som är vårt fokus och vår vision – att erbjuda våra hyresgäster möjligheter till bra hem i levande stadsdelar, säger Svein Erik Lilleland, vd för D Carnegie & Co.

– Idén om ett namnbyte har växt fram successivt och är ett naturligt steg i vår utveckling som bolag. Våra hyresgäster och deras hem är vår prioritet. Det nya namnet tydliggör denna inriktning både för våra hyresgäster och andra som kommer i kontakt med oss. Hembla är en kärnfull sammanfattning av vårt varumärkeslöfte.

D Carnegie har kallat till en extra bolagsstämma som ska hållas den 16 oktober där det definitiva beslutet ska tas.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige