Image
Ulf Brandes.
Ulf Brandes. Bild: Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield rekryterar från CBRE

Karriär Cushman & Wakefield rekryterar Ulf Brandes till Capital Markets. I sin roll som International Partner kommer Brandes bland annat att fokusera på att identifiera och genomföra affärer samt att ytterligare utveckla företagets transaktionsverksamhet.
Publicerad den 21 Februari 2019

Rekryteringen sker i samband med det fortsatt stora inflödet av kapital till den svenska fastighetsmarknaden både från svenska och internationella investerare. För att möta det ökade trycket krävs ytterligare expertis inom fastighetsaffärer och transaktioner. Ulf Brandes kan med sin långa erfarenhet inom just transaktionsrådgivning och fastighetsvärdering bidra till att stärka Capital Markets-team.
– Det här blir jätteroligt. Vi ser ett fortsatt stort affärsflöde på den svenska fastighetsmarknaden och har ambitionen att fortsätta växa vår transaktionsverksamhet med fler rekryteringar under 2019, säger vd:n Karl Persson.

Det stora affärsflödet på den svenska fastighetsmarknaden leder till ett behov av fler kunniga medarbetare, som tillsammans med det befintliga teamet ska fortsätta utveckla verksamheten. Ulf Brandes ska med sina 30 års erfarenhet inom branschen bistå med att identifiera och genomföra viktiga affärer för Capital Markets.
– Vi växer inom transaktion och är glada över att kunna fortsätta attrahera meriterade medarbetare. Ulf kommer att bidra till att stärka vårt team ytterligare med sin kombination av erfarenhet, driv och affärsfokus, säger Daniel Anderbring, Head of Capital Markets.

Ulf Brandes är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg och har en lång karriär i fastighetsbranschen. Han kommer närmast från en roll som Senior Director Capital Markets på CBRE i Göteborg. Innan dess har han arbetat på Deloitte, Andersen Global Corporate Finance och Catella.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige