Image

Cushman & Wakefield får uppdrag av Bonnier

Uthyrning Bonnier Fastigheter har anlitat Cushman & Wakefield för projektuthyrningen av kontorslokaler i fastigheten Stormkransen 14 på Sveavägen 53. Totalt handlar det om cirka 8 000 kvadratmeter fördelat på sex våningar i direkt anslutning till T-bana Rådmansgatan.
Publicerad den 18 Januari 2017

Bonnier Tidskrifter som idag sitter i fastigheten kommer under 2017 att flytta till Bonnierhuset. Det innebär att lokalerna på Sveavägen nu erbjuds marknaden.
Lokalerna kommer att totalrenoveras. Materialval, inomhusklimat och dagsljus blir i toppklass. Pelarstomme och fönstersättning möjliggör ljusa och effektiva kontorsytor med god takhöjd. Vissa hyresgäster får även tillgång till en trevlig innergård och takterrasser.

- Vi kommer att skapa toppmoderna kontorslokaler på Sveavägen och en ny destination för framgångsrika företag. Det är en anrik fastighet som har en spännande historia och som kommer att bli fantastisk i modern tappning. Möjligheten att kunna utveckla en hel fastighet kommer bidra starkt till kvarterets utveckling, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig Bonnier Fastigheter.

- Vi ser verkligen fram emot att samarbeta med Bonnier i detta spännande uthyrningsuppdrag. Lokalerna på Sveavägen 53 erbjuder fantastiska möjligheter att skräddarsy välfungerande lösningar för kommande hyresgäster och har även T-baneuppgång i fastigheten. Lokalerna kan antingen kombineras i en eller några större förhyrningar, eller delas på flera mindre separata enheter, säger Johan Zachrisson, Head of Agency Leasing, Cushman & Wakefield i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige