Image

Croisette rekryterar två nyckelpersoner

Karriär Croisette Real Estate Partner rekryterar två personer inom transaktion och värdering.
Publicerad den 2 November 2015

Croisette rekryterar Fredrik Dackheden, närmast från Leimdörfer, som rådgivare i transaktionsverksamheten och Charlotte Pettersson, närmast från NAI Svefa, som rådgivare inom värdering och analys.

- Fredrik kommer utgöra grunden för transaktionsverksamheten och kommer med sitt driv, sin erfarenhet och sitt arbetssätt starkt att bidra till utformningen och utvecklingen av affärsområdet. Fredriks breda kompetens och erfarenhet av stora och komplexa transaktioner tillsammans med ett väletablerat kontaktnät gör att han har en unik position på Öresundsmarknaden. Vi är både glada och stolta över att Fredrik valt att fortsätta sin karriär hos oss, säger Per Svensson, vd för Croisette Real Estate Partner.

- Charlotte kommer precis som Fredrik att utgöra stommen för sitt affärsområde. Charlotte är mycket kompetent, har ett starkt driv, god affärsmässighet och kommer få fullt förtroende i etableringen av värdering- och analysverksamheten. Charlotte har genom sina tidigare uppdrag en bra erfarenhet av Öresundsmarknaden och Croisette kan nu genom hennes tillträde erbjuda kvalitativ rådgivning inom värdering och analys, säger Per Svensson.

Charlotte Pettersson påbörjar sin tjänst 2/11-2015, Fredrik Dackheden tillträder sin tjänst i januari 2016.

Genom dessa rekryteringar har nu stommen bildats för samtliga affärsområden - transaktion, värdering och analys samt uthyrning.

- Det är oerhört positivt att vi lyckats attrahera Charlotte och Fredrik, som båda är unga, ambitiösa och extremt attraktiva på arbetsmarknaden. Precis den typen av medarbetare vi söker. Jag kan stolt säga att vi kommer kunna hålla ett tempo som blir svårt att matcha, säger Per Svensson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige