Image
Maria Hiersemann, Olof Ringsberg, Victor Segerström och Sofie Eijdercrona går till Croisette.
Maria Hiersemann, Olof Ringsberg, Victor Segerström och Sofie Eijdercrona går till Croisette. Bild: Croisette

Croisette rekryterar åtta personer

Bolag Croisette fortsätter sin tillväxt och rekryterar åtta medarbetare. Bolaget breddar därmed sin transaktionsavdelning, uthyrningsavdelning och ökar sin stab.
Publicerad den 29 Augusti 2019

Maria Hiersemann, nybliven CFO, kommer senast från rollen som controller på LKF där hon bland annat haft ansvar för den interna fastighetsvärderingen och arbetat med den löpande ekonomihanteringen. Efter fem år på LKF med fördjupad kompetens inom såväl redovisning som strategisk analys ser hon fram emot att ta nästa steg som CFO på Croisette.

– Nu ser jag ser fram emot att ta steget vidare och börja som CFO på Croisette, ett företag som verkligen ligger i framkant i fastighetsbranschen. Jag hoppas att det jag tar med mig ska hjälpa Croisette att fortsätta expandera och uppnå visionen om att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare, kommenterar Maria Hiersemann.

Olof Ringsberg anställs som director till transaktionsavdelningen i Malmö och kommer ansvara för utvecklingen av ett breddat tjänsteerbjudande med fokus på nya kundsegment. Han har en gedigen bakgrund med ledande roller inom affärsutveckling, marknadsföring och försäljning både från Sverige och internationellt.

– Att få vara med och utveckla transaktionsrådgivningen på tillväxtraketen Croisette ser jag väldigt mycket fram emot. Croisette är ett superspännande bolag där det endast är våra egna ambitioner som sätter gränserna. Det är något som tilltalar mig starkt och som jag letat efter länge, säger Olof Ringsberg.

Sofie Eijdercrona samt Victor Segerström har anställts som associates till Leasing Stockholm där Sofie Eijdercrona anslutit till teamet under föregående vecka. Victor Segerström påbörjar sin anställning i mitten på oktober.

Dessutom har Malmö-, Göteborg- samt Stockholmskontoret förstärkts av Fanny Algstedt, Carolina Nisser, Sofia Nordahl och Samuel Sandgren.
Croisette Real Estate Partner gjorde 2018 sitt tredje bokslut. Koncernen redovisar en omsättning om drygt 38 miljoner kronor och ett resultat efter finansnetto om drygt 8 miljoner kronor.

– Det är oerhört glädjande att vi trots aggressiv tillväxt lyckas landa på dessa siffror, även om vi har långt kvar till vårt mål är det med viss stolthet vi visar upp vår årsredovisning, säger Croisettes vd Per Svensson.

– Vi kommer fortsätta vår tillväxtresa och kommer inte trappa ner på takten i Sverige förrän vi har en marknadsandel på 50 procent, inom våra samtliga affärsområden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige