Image
Croisette hyr ut i centrala Uddevalla.
Croisette hyr ut i centrala Uddevalla. Bild: Croisette

Croisette hyr ut till gymkedja i Uddevalla

Uthyrning Croisette har varit rådgivare i uthyrningen av 560 kvadratmeter på Norra Drottninggatan 9 i Uddevalla till Fitness24Seven.
Publicerad den 12 Januari 2022
Annons
Image

Lokalen är på totalt 560 kvadratmeter och tillträdande hyresgäst är Fitness24Seven. Gymkedjan har sedan tidigare varit etablerade i Uddevalla och uppgraderar nu sitt koncept i en ny lokal. De flyttar in i lokalen under Q4 2022.
– Vi är mycket glada över att kunna presentera vårt senaste koncept 2.0 i Uddevalla. Det kommer bli ett ruggigt fint gym som vi hoppas på att Uddevallaborna är spända på! Vi tackar alla inblandade för ett gott samarbete, säger Marcus Flodin, Expansion Manager, Fitness24Seven.

Fastighetsägare är Vivero.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY