Image
Peter Bergquist och Per Svensson.
Peter Bergquist och Per Svensson. Bild: Croisette

Croisette etablerar sig i Jönköping

Bolag Croisette etablerar sig på en ny ort när man öppnar kontor i Jönköping.
Publicerad den 10 Augusti 2021
Jane Mainwaring. Bild: Croisette
Jane Mainwaring.

Croisette såg Jönköping som en outnyttjad marknad. För att etablera sig där har man anställt Jane Mainwaring som Head of Leasing.
– Etableringen går helt i linje med vårt synsätt om att man ska verka nära sina kunder. Vi möter den ökade efterfrågan på våra uthyrningstjänster på orten och kan med stor glädje placera ytterligare en strategisk nål på Croisette-kartan. Vi har tidigare haft förmånen att arbeta tillsammans med Jane när hon var hyresgästrådgivare. Jane har en gedigen erfarenhet av kommersiell uthyrning och besitter alla de kvaliteter som vi eftersöker hos våra medarbetare, säger Peter Bergquist, vice koncernchef och Head of Leasing på Croisette.

Jane Mainwaring har sedan 2012 jobbat inom fastighetsbranschen både som leasing manager, centrumledare och de senaste åren som etableringskonsult på TenRep.
– Jag har haft den stora förmånen att följa och även samarbeta med Croisette under åren som etableringskonsult. Från sidlinjen har jag sett ett ungt, framåt och målinriktat bolag som alltid visat stort lösningsfokus och ett mod att våga tänka utanför boxen, något som jag alltid har känt mig väldigt hemma med. Det är med stor glädje och nyfikenhet jag hoppar på det rosa tåget och ser framemot att få starta, bygga och forma en verksamhet i Jönköping, säger hon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige