Image

Corporate Fiber ingår ramavtal med Wallenstam

Bolag Wallenstam och Corporate Fiber har kommit överens om att Corporate Fiber ska ta långsiktigt ansvar för fastighersfibernät i Wallenstams cirka 80 kommersiella fastigheter. Utrullningen av näten är i full gång och kommer slutföras under 2018.
Publicerad den 21 November 2017

Under första halvåret 2017 installerade Corporate Fiber fastighetsfibernät i några av Wallenstams fastigheter med kommersiella lokaler i centrala Göteborg.

– Att Corporate Fiber har fått Wallenstams förtroende för fastighetsfibernät i Wallenstams kommersiella fastigheter är en stor framgång för oss. Vi ser fram emot att långsiktigt sköta näten och tillhandahålla en förstklassig tjänst till hyresgästerna och Wallenstam, säger Patrick Backelin, affärsområdeschef fastighet på Corporate Fiber.

– Vi får väldokumenterad fiberinfrastruktur på plats i våra kommersiella fastigheter som uppfyller våra och hyresgästernas krav på prestanda och säkerhet. Att hyresgästerna lätt kan ansluta till vald tjänsteleverantör blir en fördel. Vi får en ren struktur i fastigheterna och kan över tiden ta bort onödig utrustning, säger Johnny Friberg, förvaltningschef företag på Wallenstam.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige