Image
Eva Landén, vd för Corem.
Eva Landén, vd för Corem. Bild: Corem

Corems D-aktier börjar handlas i dag

Bolag Corem betalar budet på Klövern delvis med nya stamaktier av serie D – i dag börjar de handlas på Nasdaq Stockholm.
Publicerad den 18 Juni 2021

Den 29 mars 2021 lämnade Corem ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Klövern att förvärva samtliga utestående stamaktier av serie A, stamaktier av serie B samt preferensaktier i Klövern mot vederlag i form av nyemitterade aktier – inklusive stamaktier av serie D – i Corem.

Den 30 mars 2021 lämnade Corem ett erbjudande till samtliga preferensaktieägare i Corem att byta ut sina preferensaktier mot nyemitterade stamaktier av serie D i Corem.

Nasdaq Stockholm har upptagit Corems stamaktier av serie D till handel från och med idag den 18 juni 2021.

Utbetalning av vederlaget till de aktieägare som accepterat erbjudandet respektive utbyteserbjudandet inom den ordinarie acceptperioden kommer att påbörjas idag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så gick det för Wework i börsdebuten

Bolag Coworking-jätten noterades i New York på torsdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY