Image
Region Stockholm hyr av Corem i Globenområdet.
Region Stockholm hyr av Corem i Globenområdet. Bild: Corem

Corem tecknar fyra hyresavtal

Uthyrning Corem har tecknat fyra hyresavtal med ett totalt årligt kontraktsvärde om 38 miljoner kronor.
Publicerad den 10 Januari 2022

I Stockholm har Corem tecknat ett sjuårigt avtal med Cleanhouse avseende uthyrning av cirka 6 700 kvadratmeter i en fastighet belägen i Bromma och ett femårigt avtal med Region Stockholm avseende uthyrning av cirka 1 600 kvadratmeter i en fastighet belägen i Globenområdet. I båda fallen skedde inflyttning under Q4 2021.

I Stockholm har Corem även tecknat avtal om förlängning av ett hyresavtal med Bilia. Det nya avtalet har en kontraktslängd på elva år, från och med Q1 2023, och avser uthyrning av cirka 11 000 kvadratmeter i en fastighet belägen i Nacka.

Norr om Stockholm, i Arlandastad, har Corem tecknat ett 15-årigt avtal med Statens Försvarshistoriska Museer avseende nybyggnation och uthyrning av cirka 3 500 kvadratmeter med inflyttning planerad till Q1 2023.

– Vi är glada att kunna tillkännage fyra nytecknade hyresavtal med hyresgäster verksamma inom fyra olika branscher, säger Corems vd Eva Landén.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige